Stowarzyszenie Chorych na Schizofrenię Ich Rodzin i Przyjaciół

Udzielamy wszechstronnego wsparcia osobom z zaburzeniami psychotycznymi i ich bliskim

Czołem! Dzięki, że wpadasz na naszego bloga. Śmiało włącz się do
dyskusji i zasubskrybuj kanał RSS aby być na bieżąco. Na razie!

W programie:

1. Zebranie sprawozdawczo – wyborcze.

2. Ustalenie szczegółów wycieczki w dniu 27.04.2024

Przejdź na koniec strony, jeśli chcesz zostawić komentarz. Pingowanie jest wyłączone.

Odpowiedzi: 3 do wpisu “TERMIN NASTĘPNEGO SPOTKANIA: 20.04.2024, godzina 11.00, Klub Seniora w Stroniu Śląskim, ul. Strachocin 4”

1. admin mówi:

Nasze Stowarzyszenie służy integracji osób chorych na schizofrenię, którym choroba uniemożliwia prawidłowe funkcjonowanie społeczne. Zapraszam na zebranie Stowarzyszenia w dniu 15.10.2022 roku, godzina 11.00, Klub Seniora, Stronie Śląskie, ul. Strachocin 4 ( naprzeciwko Kościoła) w celu zapoznania się przez nas z problemami syna. Pozdrawiam. Adam Koziarski.

2. admin mówi:

Jesteśmy grupą, która wzajemnie sobie pomaga. Poczucie samotności towarzyszy wielu osobom chorym na schizofrenię. Proszę przyjechać na najbliższe spotkanie w dniu 15.10.2022 roku, Stronie Śląskie, ul. Strachocin 4 Klub Seniora, naprzeciwko Kościoła parafialnego, godzina 11.00. Serdecznie zapraszam. Adam Koziarski

3. admin mówi:

Proszę odzwonić na nr tel. 693082510 lub przyjechać na najbliższe zebranie w dniu 15.10.2022 w towarzystwie wybranej osoby lub osób, które odbędzie się w Stroniu Śląskim, ulica Strachocin 4 ( Klub Seniora) koło Kościoła parafialnego, godzina 11.00. Serdecznie zapraszam. Adam Koziarski.

Zostaw odpowiedź